Rygskader behandles med McKenzie-terapi

Døjer du med ondt i ryggen smerter i nakke og skulder? Det kan være i forbindelse med et fald eller en kronisk lidelse? Hos Centrum Fysioterapi tilbyder vi effektiv behandling af rygskader med McKenzie-terapi (MDT). Vores klinik er beliggende i Odense C, hvor vi tager imod alle kunder fra Odense og omegn.

McKenzie-terapien er en undersøgelses- og behandlingsmetode, som har særligt fokus på patientens aktive deltagelse. Metoden er opkaldt efter den New Zealandske fysioterapeut Robin McKenzie, der i 1950’erne opdagede, at gentagne bagudbøjninger af patientens ryg var gavnligt og kunne reducere rygsmerter og rygskader. Siden er metoden blevet videreudviklet og er i dag baseret på specifikke diagnoser ud fra systemrespons frem for strukturspecifikke diagnoser.

McKenzie-terapi har fokus på patientens deltagelse

Når det kommer til behandling af rygskader, er McKenzie-terapien helt unik. Det er den fordi der lægges stor vægt på patientaktiverende behandlingsstrategier, hvor patienten instrueres i øvelser og metoder, som gør, at han eller hun undgår forværring. Med denne behandlingsform kan man, på sigt, opnå fuldkommen smertefrihed.

I nogle tilfælde kan det være en fordel at inddrage mobiliserings- og manipulationsteknikker, men det er altid individuelt, hvilken behandlingsmetode til rygskader, der passer bedst.

Ring for at bestille tid til behandling af rygskader

Vil du gerne bestille en tid til McKenzie-terapi til behandling af rygsmerter, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder også andre behandlinger som bl.a. behandling af sportsskader, diskusprolaps og tennisalbue. Du er også velkommen til at tage fat i os, hvis du blot har nogle spørgsmål, du ønsker svar på. 

Ring til os allerede i dag på telefon 66 12 39 01 eller skriv en e-mail til:

info@centrum-fysioterapi.dk.

Følg med på Facebook​

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med hvad der sker hos os.

✓ ​samarbejder med sygehuse og speciallæger

✓ ​mulighed for tilskud

✓ ​højt fagligt niveau