Rygskader behandles med McKenzie-terapi

Døjer du med ondt i ryggen smerter i nakke og skulder? Det kan være i forbindelse med et fald eller en kronisk lidelse? Hos Centrum Fysioterapi tilbyder vi effektiv behandling af rygskader med McKenzie-terapi (MDT). Vores klinik er beliggende i Odense C, hvor vi tager imod alle kunder fra Odense og omegn.

McKenzie-terapien er en undersøgelses- og behandlingsmetode, som har særligt fokus på patientens aktive deltagelse. Metoden er opkaldt efter den New Zealandske fysioterapeut Robin McKenzie, der i 1950’erne opdagede, at gentagne bagudbøjninger af patientens ryg var gavnligt og kunne reducere rygsmerter og rygskader. Siden er metoden blevet videreudviklet og er i dag baseret på specifikke diagnoser ud fra systemrespons frem for strukturspecifikke diagnoser.

McKenzie-terapi har fokus på patientens deltagelse

Når det kommer til behandling af rygskader, er McKenzie-terapien helt unik. Det er den fordi der lægges stor vægt på patientaktiverende behandlingsstrategier, hvor patienten instrueres i øvelser og metoder, som gør, at han eller hun undgår forværring. Med denne behandlingsform kan man, på sigt, opnå fuldkommen smertefrihed.

I nogle tilfælde kan det være en fordel at inddrage mobiliserings- og manipulationsteknikker, men det er altid individuelt, hvilken behandlingsmetode til rygskader, der passer bedst.

Ring for at bestille tid til behandling af rygskader

Vil du gerne bestille en tid til McKenzie-terapi til behandling af rygsmerter, er du altid velkommen til at kontakte os. Du er også velkommen til at tage fat i os, hvis du blot har nogle spørgsmål, du ønsker svar på.

Ring til os allerede i dag på telefon 66 12 39 01 eller skriv en e-mail til:

info@centrum-fysioterapi.dk.

Følg med på Facebook​

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med hvad der sker hos os.

✓ ​samarbejder med sygehuse og speciallæger

✓ ​mulighed for tilskud

✓ ​højt fagligt niveau