Bækkenløsning: Øvelser og behandling

Vejledning og gennemgang af bækkenløsning-øvelser

​Rigtig mange gravide vil på et tidspunkt i løbet af deres graviditet få bækkensmerter – faktisk er det næsten hver anden gravide, der oplever smerter fra bækkenet under graviditeten. Heldigvis er det dog kun ca. 2-10 % af alle gravide i Danmark, der får en reel bækkenløsning.

Hvis du har fået bækkenløsning, findes der en række forskellige øvelser, som kan hjælpe dig med at strække ud i bækkenet og mindske dine smerter. Hos Centrum Fysioterapi hjælper vi dig gerne med at få en så behagelig graviditet som muligt på trods af din bækkenløsning. Vi kan blandt andet vise dig nogle bækkenløsning-øvelser, som du kan foretage derhjemme.

Vi tilbyder behandling af bækkenløsning, vejledning og gennemgang af øvelser i vores klinik, der har en central beliggenhed i Odense C.

Symptomer på bækkenløsning

Der er flere typiske symptomer på bækkenløsning. Her kan især nævnes følgende:

  • Smerter der stråler ud til lysken
  • ​Smerter der går ned i benene og bliver forværret i løbet af dagen
  • ​Smerter bagtil i bækkenet
  • ​Smerter foran ved skambenet.

For at der skal være tale om en reel bækkenløsning, skal alle tre bækkenled være involveret. Man kan derfor godt have smerter i bækkenet uden at have bækkenløsning, og også her vil bækkenløsning-øvelser være gode i det daglige.

Vi foretager en grundig forundersøgelse af dit bækken

Inden vi tilrettelægger et behandlingsforløb og instruerer dig i de forskellige bækkenløsningsøvelser, foretager vi en grundig forundersøgelse af dig. På den måde kan vi nemlig sikre dig den bedst mulige hjælp og de rette bækkenløsning-øvelser.

Vi har selv stor erfaring inden for vores fag, og hvis det skulle blive nødvendigt, samarbejder vi også med andre behandlere samt speciallæger.

Kontakt os og bestil en tid til en undersøgelse

Hvis du kunne tænke dig at bestille en tid til undersøgelse og behandling hos os, er du velkommen til at kontakte os. Hvis du ønsker en pris på din behandling hos os, kan du med fordel finde en oversigt over vores priser, hvor du også kan se, hvor meget du kan få i tilskud, hvis du er medlem af Sygeforsikringen ”danmark”. 

​​

Se priser her

 

Følg med på Facebook​

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med hvad der sker hos os.

✓ ​samarbejder med sygehuse og speciallæger

✓ ​mulighed for tilskud

✓ ​højt fagligt niveau