Behandling af diskusprolaps tilbydes med stor erfaring

Har du fået en diskusprolaps? Kom i behandling hos os

​Har du fået ondt i lænden efter et tungt eller forkert løft? Så kan det være, at du har fået en diskusprolaps. Hvis det er tilfældet, så er det i langt de fleste tilfælde ikke nødvendigt med en operation.

I stedet for kan hvile, aflastning og behandling af diskusprolaps hos en fysioterapeut være nok til, at smerterne forsvinder, og bevægeligheden kommer tilbage.

Hos Centrum Fysioterapi har vi stor erfaring inden for behandling af diskusprolaps, og vi kan derfor også hjælpe lige netop dig, hvis du har fået en diskusprolaps. Vores klinik har en central beliggenhed i Odense C, og den er dermed let at komme til, uanset hvor du kommer fra.

Hvad er en diskusprolaps?

En diskusprolaps opstår som regel i forbindelse med et tungt løft eller en pludselig og uhensigtsmæssig bevægelse i lænden. Du vil ofte opleve, at du får smerter i lænden, som kan stråle ud til det ene ben. Typisk vil smerterne aftage, når du ligger ned og bliver aflastet.

Vi starter med at foretage en grundig forundersøgelse

Når du søger behandling af diskusprolaps hos os, starter vi altid med at foretage en grundig forundersøgelse, hvor vi blandt andet undersøger din lænd og din ryg samt snakker med dig om dine symptomer. Herefter sammensætter vi et behandlingsforløb skræddersyet til dig og dine behov, så du kan slippe af med dine smerter så hurtigt som muligt.

Hvis der er behov for det, samarbejder vi også med andre behandlere og speciallæger, så vi kan sikre os, at du får den helt rigtige behandling.​

Kontakt os og bestil en tid til behandling af diskusprolaps

Du er velkommen til at kontakte os for at bestille en tid til behandling af diskusprolaps eller for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Hvis du ønsker en pris på din behandling, kan du finde en oversigt over vores priser og mulighed for tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark”.

Se priser her

 

Følg med på Facebook​

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med hvad der sker hos os.

✓ ​samarbejder med sygehuse og speciallæger

✓ ​mulighed for tilskud

✓ ​højt fagligt niveau